Ciocnire frontala la Bosanci cu cinci persoane ranite grav (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava s-a deplasat de urgenţă, miercuri, la ora 16:08 pe raza localităţii Bosanci, unde s-a produs o coliziune între un autovehicul VW Passat şi un Matiz, un şofer rămânând încarcerat iar alte patru persoane au fost rănite. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, pompierii au descarcerat victima, concomitent cu măsurile de siguranţă specifice luate în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi.

Răniţii au fost transportaţi la spital, de către ambulanţa SMURD şi cele ale S.A.J. Suceava, pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului, pe D.J. 208 A, astfel au constata că H. Daniel, de 40 ani, din comuna Udeşti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „B şi CE” din anul 1990, în timp ce conducea autoturismul, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de R. Valentin, de 35 ani, din comuna Ipoteşti.

Conducătorul auto, R. Valentin şi pasagera M. Elena, de 34 ani, din comuna Udeşti au fost răniţi grav şi necesită aproximativ o lună de îngrijiri medicale, iar S. I., de 17 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, S. Maria, de 21 ani, din comuna Udeşti, O. Gheorghe, de 39 ani, din municipiul Suceava, toţi din al doilea autoturism şi a conducătorului auto H. Daniel s-au ales cu răni mai uşoare.

Conducătorii auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de