Toate traseele de drumuri naționale din județul Suceava sunt circulabile. Carosabilul este umed alternând cu porțiuni de zăpadă frământată


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, miercuri dimineața, că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) carosabilul este ”la negru” (80%) alternând cu porțiuni cu zăpadă frământată 1-2cm.

Potrivit sursei citate s-a acționat pe parcursul nopții și se acționează în continuare pe toate sectoarele de drum, cu 39 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii, au fost răspândite 628 tone sare.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite.

Carosabilul este umed, cu excepția DN 2E între Spătărești și Cornu Luncii unde există porțiuni de zăpadă viscolită, acționând în acea zonă 2 utilaje.

Pe parcursul nopții au intervenit pe teren 31 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate până la ora 8 a.m. circa 193 tone sare și 46 tone nisip.

„Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic”, menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de