Un bărbat a fost rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un TIR la Fântâna Mare. Bărbatul a primit primul ajutor de la echipajul unei ambulanțe care mergea la alt caz


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani a suferit multiple traumatisme, joi la prânz, după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un camion.

Potrivit Poliției Române, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR. În urma impactului, șoferul a suferit multiple leziuni, urmând a fi transportat la spital.

Potrivit ISU Suceava, coliziunea între autoturism și autotren s-a produs între localitățile Spătărești și Vadu Moldovei în zona unei stații de carburanți părăsită.

Din autoturism a fost implicat doar șoferul, conștient și cooperant, care a fost transportat la spital cu multiple traumatisme.

Pănă la sosirea echipajelor ISU, șoferul autoturismului a fost monitorizat și i s-a acordat primul ajutor medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care se deplasa spre un alt caz.

În zonă au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcere și o ambulanță SMURD B2.

Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers Fântâna Mare – Fălticeni, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ.


Intră acum și în grupul de