VIDEO/FOTO//Accident pe centura municipiului Suceava cu trei autovehicule. Trei persoane au rămas încarcerate și au fost extrase de echipajele SMURD


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulația s-a produs, joi seara, pe centura municipiului Suceava spre Pătrăuți.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt Alin Găleată, a precizat că din în accident  sunt implicate trei autovehicule, iar trei persoane au rămas încarcerate.

Potrivit sursei citate, impactul mai puternic a fost între două dintre autoturismele implicate din care au și rezultat cele trei victime încarcerate.

Cele trei persoane încarcerate au fost extrase de pompieri și sunt conștiente și cooperante, fiind evaluate din punct de vedere medical.

Acestea au fost preluate de ambulanțe și sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, având diverse traumatisme suferite în urma accidentului rutier.

În cel de-al treilea autoturism implicat în evenimentul rutier se aflau două persoane care nu necesită îngrijiri medicale.

La fața locului intervin pompierii militari cu o autospecială de stingere, una de descarcerare și două ambulanțe SMURD (EPA și TIM), cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava


Intră acum și în grupul de