Au furat fierul din digul ridicat in spatele casei


Intră acum și în grupul de

După ce a amplasat un dig în spatele locuinţei pentru a se feri de eventualele inundaţii provocate de viituri pe râul Suceava, proprietara gospodăriei a observat că mai multe persoane furau fierul din dig. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sâmbătă, la ora 09.00, Poliţia oraşului Milişăuţi a fost sesizată de L. Lăcrimioara, în vârstă de 32 ani localnică, cu privire la faptul că 4 persoane necunoscute i-au sustras nişte fier din digul amplasat în spatele locuinţei situat pe malul râului Suceava.

Poliţiştii i-au identificat C. Daniel, de 29 ani, C. Cornelia, de 37 ani, ambii din comuna Burla, L. Vasile, de 34 ani şi L. Voichiţa, de 32 ani, ambii din oraşul Vicovu de Sus.

În atelajele hipo au fost găsite mai multe bucăţi de fier care au fost restituite reclamantei, suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere.

Tot sâmbătă au fost depistaţi alţi trei hoţi de fier vechi. La ora 15.00, Secţia de poliţie Burdujeni a fost sesizată despre faptul că trei persoane necunoscute au sustras fier vechi din incinta unei societăţi comerciale din Suceava.

Cele trei persoane identificate de poliţişti sunt L. V., de 17 ani, din comuna Şcheia, V. Dumitru, de 18 ani şi F. E., de 13 ani, ambii din municipiul Suceava, care valorificau la un centru de colectarea al fierului vechi, cantitatea de 490 kg cu suma de 348 lei. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de