Ministrul Daniel Cadariu a început în județul Suceava consultările regionale cu reprezentanți din turism și IMM-uri: Activitatea viitoare a ministerului se va axa pe rezolvarea problemelor avute de cei din domeniul afacerilor


Intră acum și în grupul de

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, senator PNL de Suceava, a început, sâmbătă, la Vatra Dornei, un turneu de consultări regionale cu reprezentanți ai IMM-urilor și ai celor din domeniul turismului pentru ca problemele pe care aceștia le au să-și găsească rezolvare prin decizii ale ministerului.

„Am avut prima întâlnire zonală cu reprezentanți din domeniul turismului și cu cei din domeniul IMM-urilor pentru a afla de la dumnealor problemele cu care se confruntă și pe care le putem prelua în activitatea viitoare a ministerului. Chiar dacă ministerul este la început de drum și este în plin proces de formare, consider că aceste consultări trebuie făcute cât mai urgent”, a spus Cadariu.

El a menționat că săptămânile trecute a avut astfel de consultări la nivel central și urmează ca în următoarele două luni, conform programului pe care și l-a propus, să aibă asemenea întâlniri peste tot în țară.

📺 Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, în direct de la Vatra Dornei.

📺 Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, în direct de la Vatra Dornei.

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 11 decembrie 2021

„Mi s-a părut corect și onest să încep acest lucru cu acel județ care m-a trimis în Guvernul României. Am avut o întâlnire extrem de interesantă, destul de lungă, aproape trei ore, în care am putut să culeg acele probleme care „ard” la nivel de IMM-uri și turism în județul Suceava în acest moment, multe dintre ele fiind probleme generale ale acestor domenii”, a spus ministrul.

Daniel Cadariu a explicat că va lua act de toate problemele prozentate, iar după ce va încheia acest turneu de consultări va trage concluziile de așa manieră încât să axeze activitatea viitoare a ministerului pe rezolvarea problemelor avute de cei din domeniul afacerilor.

„Țina mea în acest mandat este ca acest minister să fie într-adevăr folositor mediului de afaceri, să fie atât de util încât, pe viitor, să nu mai poată fi desființat. Dacă va îndrăzni cineva acest lucru în viitor ei să fie primii care să reacționeze și să se opună”, a conchis Daniel Cadariu.


Intră acum și în grupul de