Dosar penal pentru un scandalagiu ce ameninta cu un cutit (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Unui sucevean i s-a întocmit dosar penal după ce s-a găsit asupra sa un cuţit pe care l-a folosit pentru a ameninţa o altă persoană. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru duminică, în jurul orei 21.40, prin „S.N.U.A.U. 112”, a fost sesizat faptul că pe strada Făgetului din municipiul Suceava are loc o altercaţie între doi tineri, iar unul dintre ei e posibil să aibă asupra sa un cuţit.

Patrula deplasată la faţa locului i-a identificat pe A. Ovidiu şi M. Constantin de 47 ani, din localitate, care aveau o discuţie în contradictoriu. În urma controlului corporal efectuat, asupra lui M. Constantin a fost găsit un cuţit cu mâner din lemn cu lama de circa 20 cm, care a fost folosit de acesta cu scopul de a-l ameninţa pe A. Ovidiu.

M. Constantin a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unui obiect confecţionat pentru împungere şi tăiere.


Intră acum și în grupul de