Beat fiind, s-a ratacit si a fost la un pas sa treaca frontiera


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii de la Vicov au oprit în apropierea graniţei un şofer băut. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Seriţan duminică, la orele 00.10, un echipaj din cadrul S.P.F. Vicov a oprit pentru control în apropierea frontierei de stat un autoturism marca „ Volkswagen Golf” condus de C. Florin, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în comuna suceveană Şcheia.

Fiind întrebat despre motivul pentru care se afla la acea oră în zona de frontieră, bărbatul a declarat că vine din comuna Marginea şi că intenţiona să se deplaseze la domiciliu, dar necunoscând bine zona, s-a rătăcit. Deoarece prezenta un miros pregnant de halenă alcoolică, acesta a fost condus la Poliţia Municipiului Rădăuţi, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţiei de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma celor constatate, conducătorului auto i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de