Se plimbau cu masina neinmatriculata


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în trafic doi tineri din localitatea Brodina, care se plimbau pe drumurile publice cu un autoturism neînmatriculat. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch- Seriţan marţi, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au oprit în trafic un autoturism marca „VW Golf”, cu numere de înmatriculare provizorii, condus de U. Florin, care era însoţit de S. Mihai, ambii domiciliaţi în comuna Brodina.

În urma controlului şi verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din luna iulie a acestui an.
Lui U. Florin, i s-a întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Fără să conştientizeze gravitatea faptei prietenului său, S. Mihai s-a urcat la volanul autoturismului respectiv pentru a se deplasa la domiciliu, fapt pentru care poliţiştii de frontieră i-au întocmit şi acestuia acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Actele întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a atribuit număr unic.


Intră acum și în grupul de