Bagat in arest dupa ce a talharit un falticenean


Intră acum și în grupul de

În timp ce mergea alături de soţie în drum spre casă, un fălticenean a fost tâlhărit. Potrivit IPJ Suceava, pe data de 27.07.2010 la ora 05.00, C. Petruţ, de 47 ani, din municipiul Fălticeni a sesizat faptul că în timp ce se deplasa împreună cu soţia, spre domiciliu, a fost agresat de către două persoane necunoscute, care l-au trântit la pământ şi l-au deposedat de o borsetă în care se aflau mai multe bunuri.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii de comiterea faptei în persoana lui M. Vasile, de 26 ani şi minorul P. M., de 16 ani, ambii localnici. Astfel, în jurul orelor 04.30, C. Petruţ, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu soţia într-un bar din localitate, au părăsit localul, fiind în stare avansată de ebrietate. La scurt timp după plecarea lor, M. Vasile, aflat în acelaşi bar împreună cu minorul P.M., au plecat în urmărirea celor doi, fălticeneanul fiind ajuns din urmă în zona unor garaje.

Aici M. Vasile l-a lovit pe C. Petruţ cu pumnul în zona feţei, care s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ, fiind în continuare lovit de acelaşi tânăr. În acest timp P.M. a urmărit întreaga scenă fără să intervină în vreun fel. M. Vasile a reuşit să sustragă borseta, i-a dat-o minorului P.M. şi a fugit din zonă. Ulterior, cei doi şi-au împărţit bunurile, P.M. primind suma de 360 lei, restul bunurilor oprindu-le M. Vasile.
În urma cercetărilor efectuate M. Vasile este acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie, iar P.M., de furt calificat.

Dosarul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni şi la Judecătoria Fălticeni, unde în urma probatoriului administrat lui M. Vasile i s-a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, în baza căruia a fost a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de