Peste o sută de copii din centre de plasament din zona Fălticeni au primit afecțiune și daruri din partea voluntarilor Rotary Club Suceava-Bucovina


Intră acum și în grupul de

Un număr de 112 copii cu vârste între 3 și 11 ani din centre de plasament din zona Fălticeni au fost beneficiarii acțiunii „Dăruiește un zâmbet” organizată pentru al 14-lea an de Rotary Club Suceava-Bucovina.

Astfel, fiecare voluntar al Rotary Club Suceava-Bucovina a devenit Moș Crăciun pentru câte unul dintre cei 112 copii afalți în situație de risc și le-a oferit acestora afecțiune, dar și diverse cadouri  pe care copiii și le-au ales și care au fost achiziționate din Centrul Comercial Shopping City Suceava – Galeria Carrefour.

Rotary Club Suceava-Bucovina consideră că luna decembrie este cea mai frumoasă lună din an pentru că este luna în care prin puterea voluntariatului și a comunității, membrii clubului aduc bucurie și speranță.

Astfel, cei 112 copii asistați social și care au nevoie de sprijin și care cred cu inocența vârstei în magia Sărbătorilor au primit daruri și se pot bucura de MOȘ CRĂCIUN.

“Mă bucur foarte tare că într-o perioada dificilă, de context pandemic, am reușit să atragem alături de noi un număr foarte mare de voluntari. Sunt persoane din Suceava care au mai fost în acest proiect și în anii trecuți, dar avem și persoane care sunt pentru prima dată în proiect. Le mulțumesc tuturor și apreciez! Aceste proiect este un moment care, de fiecare dată, te încarcă emoțional și simți bucurie că ai putut oferi o rază de speranța”, a declarat Andrei Puiu, președinte Rotary Club Suceava-Bucovina 2021-2022.

„Dăruiește un zâmbet” este un proiect de voluntariat derulat de ROTARY CLUB SUCEAVA BUCOVINA, acțiune care a ajuns anul acesta la ediția a XIV-a.


Intră acum și în grupul de