Doi răniți la Brașca după ce un tânăr din Bosanci condus băut un autoturism și a lovit o mașină staționată, a distrus gardul unei case și a intrat într-un copac


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din comuna Bosanci este cercetat penal după ce a condus beat un autoturism și a provocat un accident rutier.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă în jurul orelor 21.25, un bărbat de 24 ani din Bosanci, a condus autoturismul pe D.J.178 dinspre Ilișești, iar la intrarea în localitatea Brașca, înainte de o curbă la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism staționat pe sensul opus de mers, a distrus gardul unui imobil și apoi a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto precum și a pasagerului autoturismului condus de acesta, un bărbat de 34 ani din municipiul Iași, aceștia fiind preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de