Doi răniți la Brașca după ce un tânăr din Bosanci condus băut un autoturism și a lovit o mașină staționată, a distrus gardul unei case și a intrat într-un copac

Un tânăr de 24 de ani din comuna Bosanci este cercetat penal după ce a condus beat un autoturism și a provocat un accident rutier.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă în jurul orelor 21.25, un bărbat de 24 ani din Bosanci, a condus autoturismul pe D.J.178 dinspre Ilișești, iar la intrarea în localitatea Brașca, înainte de o curbă la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism staționat pe sensul opus de mers, a distrus gardul unui imobil și apoi a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto precum și a pasagerului autoturismului condus de acesta, un bărbat de 34 ani din municipiul Iași, aceștia fiind preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind  de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.