VIDEO//Trei mașini avariate una după alta după ce au intrat într-o groapă din asfalt în zona Mihoveni. Unul dintre șoferi venea cu familia din Franța


Intră acum și în grupul de

Trei mașini au fost avariate, luni seara, pe DJ 178 A Suceava-Costâna, în zona Mihoveni, după ce au intrat într-o groapă din asflat nesemnalizată, iar cauciucurile și jantele acestora au fost distruse.

Unul dintre cei care a rămas în pană este fostul secretar de stat în Ministerul Turismului, Corneliu Popovici, care a spus că incidentul a avut loc la lăsarea serii și când iluminatul public nu era în funcțiune.

El a spus că se poate constata că groapa din asfalt este veche și că nu este semnalizată, motiv pentru care a amplasat un triunghi reflectorizant din dotarea mașinii.

Hai în Bucovina – …ca să-ți rupi mașina …pe DJ 178 A…la Mihoveni

Hai în Bucovina – …ca să-ți rupi mașina …pe DJ 178 A…la Mihoveni

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 20 decembrie 2021

Popovici a atenționat că această groapă pune probleme de siguranță a traficului și că pe lângă faptul că roata este afectată, din groapă mașina poate intra direct pe contrasens sau în gardul de pe marginea drumului.

Unul dintre cei căruia i s-a avariat mașina venea cu familia din Franța și a rămas la câțiva kilometri de casă cu mașina în pană.

El a spus că nu a avut niciun incident pe traseu și că doar în apropierea casei a avut acest neplăcut eveniment.


Intră acum și în grupul de