Un radautean si-a dat masina disparuta dupa ce s-a izbit într-un gard (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

După ce s-a izbit în gardul sensului giratoriu şi al unei şcoli, un rădăuţean a încercat să scape declarând că i s-a furat maşina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru vineri, la orele 03.10, în sensul giratoriu de pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi, U. Ionel, de 24 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2005, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare pentru a efectua virajul la stânga şi a intrat în coliziune cu gardul de protecţie al sensului giratoriu şi ulterior cu gardul ce împrejmuieşte baza sportivă a unei instituţii de învăţământ din zonă.

Autoturismul a fost avariat, cele două garduri au fost deteriorate, unul pe o lungime de 2 m, iar celălalt pe o lungime de 3,5m şi un stâlp de susţinere a gardului a fost distrus.

Ulterior, conducătorul auto a plecat de la locul evenimentului rutier şi a apelat SNUAU 112, reclamând furtul autoturismului din parcarea mănăstirii Suceviţa, fiind identificat de poliţiştii Postului de poliţie Marginea în jurul orelor 04.30 pe raza comunei Suceviţa.

Rădăuţeanul o fost condus la sediul poliţiei, unde a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi apoi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de refuzul recoltării probelor biologice şi părăsirea locului accidentului.


Intră acum și în grupul de