Niculai Barbă: Gradul de ocupare este de peste 90 la sută în pensiunile din județul Suceava. Se deschid pârtiile de schi din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. Turiștii sunt rugați să respecte recomandările Salvamont Suceava


Intră acum și în grupul de

Gradul de ocupare al pensiunilor turistice din județul Suceava a depășit 90 la sută în perioada Sărbătorilor de Iarnă din acest an în toate zonele turistice din județ, a anunțat, vineri, vicepreședintele CJ Suceava Niculai Barbă.

Din informațiile serviciului specializat în turism al CJ Suceava, se pare că gradul de ocupare va crește spre sută la sută de Revelion, a precizat Barbă.

El a spus că pensiunile turistice din județ sunt pregătite cu tot ceea ce este tradițional, iar turiștii pot vedea atât obiceiuri de iarnă, dar au și posibilitatea să vadă peisajele de iarnă minunate ale Bucovinei.

O veste bună  este că s-a anunțat deschiderea pârtiilor de schi la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, a menționat Barbă care a spus că la Vatra Dornei s-au deschis deja pârtiile Veverița și Parc și că acestea sunt animate.

Niculai Barbă a mai declarat că acum sunt tentații mari pentru iubitorii de munte și i-a atenționat pe cei care aleg zona montană să țină cont de ceea ce recomandă Serviciul Salvamont Suceava, mai ales că se anunță schimbări în evoluția vremii.


Intră acum și în grupul de