Circulație în condiții da iarnă pe drumurile naționale din județul Suceava. Pe parcursul nopții s-au împrăștiat peste 1000 de tone de materiale antiderapante

Prefectura Suceava a anunțat, duminică dimineața, că pe sectoarele de drumuri naționale din județ se circulă în condiții de iarnă.

Astfel, pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava s-a acționat pe parcursul nopții și se acționează în continuare cu 42 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii, fiind răspândite 730 tone sare.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite.

Carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată 0-1cm.

Pe parcursul nopții au intervenit pe teren 32 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate până la ora 8 a.m. circa 350 tone sare, 10 tone nisip și 1 tonă clorura de calciu.

„Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic”, a transmis Prefectura Suceava.