Cod galben de ploi și ninsori însemnate cantitativ pentru județul Suceava până marți dimineața


Intră acum și în grupul de

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi, 27 decembrie, atenționări meteo cod galben de precipitații și ninsori.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 27 decembrie, ora 10:00 – 28 decembrie, ora 08:00, temporar se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, local moderate cantitativ. În zona montană înaltă și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar în celelalte regiuni vor predomina ploile.

Pentru intervalul 27 decembrie, ora 10:00 – 27 decembrie, ora 22:00 a fost anunțat cod galben de ninsori însemnate cantitativ și viscol.

În intervalul menționat, la altitudini de peste 1700 m, în Carpații Meridionali va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Temporar vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 60…70 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Ulterior va ninge semnificativ și în zona joasă, pentru intervalul 27 decembrie, ora 13:00 – 28 decembrie, ora 08:00 fiind emis cod galben de ninsori însemnate cantitativ în cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei și zona Carpaților Orientali.


Intră acum și în grupul de