Prefectura Suceava: Circulația este îngreunată între Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. Stratul de zăpadă este de până la 3 cm pe drumurile naționale din județ


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni seara, că pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată în condiții de iarnă, fiind îngreunată pe DN 17 sensul  Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului atât datorită valorilor mai ridicate de trafic decât media zilei, cât și datorită ninsorii.

Potrivit sursei citate, carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată 0-1cm.

De la activarea codului galben de ninsoare au intervenit pe teren 32 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate până la ora 19.00 p.m. circa 178 tone sare, 14 tone nisip și o tonă clorura de calciu.

Prefectura Suceava mai arată că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava s-a acționat pe parcursul zilei și se acționează în continuare cu 39 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii, în condițiile în care se circulă pe un strat de zăpadă de 1-3 cm, neexistând la această oră zone unde circulația să fie restricționată.

„Situația este monitorizată permanent, se va acționa pe parcursul întregii nopți (atât cât vremea o va permite) pentru ca mâine dimineață carosabilul să se prezinte în condiții cât mai bune”, a transmis Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de