Spitalul Județean Suceava a primit 84.300 kWh în cadrul campaniei E.ON „Dăruiește Lumină”

În cadrul campaniei E.ON „Dăruiește Lumină” au fost distribuiți 500.000 kWh energie la cinci spitale din Sibiu, Cluj Napoca, Iași, Suceava și Hațeg, anunță compania.

Cantitățile de energie au fost distribuite cu ajutorul românilor care au dat like, share sau au comentat la una dintre scrisorile trimise de spitale lui Moș Crăciun.

Scrisorile către Moș Crăciun ale spitalelor din Sibiu, Cluj Napoca, Iași, Suceava și Hațeg i-au impresionat pe mai mulți români care au votat pentru distribuirea celor 500.000 kWh de energie, puși la dispoziție de E.ON în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”. Aceștia s-au alăturat inițiativei E.ON, accesând pagina de Facebook dedicată și contul de Instagram „Dăruiește Lumină”. Orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina a repre-zentat 100 kWh energie pentru spitalul pentru care au optat românii.

„Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, con-tribuind alături de E.ON pentru a aduce energie celor care se dedică bolnavilor: medici, asistente, infirmieri, ambulanțieri, brancardieri sau personal administrativ, pentru a avea în continuare puterea de a vindeca pe cei aflați în suferință”, a transmis compania.

Ediția din acest an a campaniei „Dăruiește Lumină”, s-a derulat în perioada 15-24 decembrie, în cadrul acesteia fiind oferiți 500.000 kWh energie, unui număr de cinci spitale. Este cea mai mare canti-tate pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile an-terioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh.

La finalul campaniei, Spitalului de Pediatrie Sibiu îi vor reveni 123.200 kWh energie, Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Cluj-Napoca – 111.900 kWh, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiri-don Iași-

96.800 kWh, Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan Cel Nou Suceava – 84.300 kWh, iar Spitalului Orășenesc Hațeg – 83.800 kWh.

În cadrul celor opt ediții ale campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășu-rate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.