Gheorghe Flutur: Încheiem anul sub auspicii bune și cred că trebuie să fim optimiști pentru anul viitor. Va trebui să începem în forță, cu foarte multe investiții


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat, joi, în ultima ședință a Consiliului Județean Suceava din acest an, optimismul pentru anul viitor în care are un program curajos de investiții în drumuri județene.

„Închidem un an neașteptat de bine. Să ne gândim doar la ultimele evenimente: legea bugetului de stat care este promulgată și ne bucurăm să avem asigurată finanțarea pentru programul „Utilități și mediu” pentru cele 61 de primării. Era o îngrijorare pentru noi. Am rezolvat și problema de la Aeroportul Suceava ca să putem merge mai departe. Am văzut aseară că s-au mai aprobat niște sume de bani pentru PNDL și este prins și județul Suceava, Consiliul Județean și mai multe primării”, a declarat președintele Flutur.

El a explicat că este important este că a găsit înțelegere la Guvern pentru nevoile județului.

„Ceea ce am solicitat ni s-a dat cu maximă promptitudine. De aceea eu zic că încheiem anul sub auspicii bune și cred că trebuie să fim optimiști pentru anul viitor. Va trebui să începem în forță, cu foarte multe investiții”, a spus președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur i-a anunțat pe consilierii județeni că în 5 ianuarie se vor semna contractele pentru modernizarea drumurilor de la Mălini spre Borca și Panaci-Bilbor, două drumuri interjudețene importante care fac legătura cu județele Neamț și Harghita.

Președintele CJ Suceava a mai decarat că județul Suceava are prevăzute sume destul de mari pentru drumuri județene.

„Vreau să lansăm un program foarte curajos de investiții în drumuri și reparații curente anul viitor”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de