Accidentul cu doi pietoni grav răniți de la Pătrăuți a fost provocat de un tânăr de 17 ani fără permis. Acesta a fugit, dar a fost prins de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din Pătrăuți este cercetat penal în cazul accidentului cu doi pietoni răniți grav la Pătrăuți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, duminică în jurul orei 12:55, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 că pe raza localității Pătrăuți, pe un drum comunal din interiorul localității, un autoturism a acroșat o tânără și un tânăr, ambii de 19 ani, care se deplasau în calitate de pietoni pe acostament.

Cele două persoane au fost rănite grav, fiind transportate la spital.

Imediat după producerea accidentului, până la sosirea echipajului de poliție, șoferul și un alt ocupant al autoturismului  au părăsit vehiculul și au fugit în zona unui deal.

În acest caz au fost alertate în regim de urgență toate echipajele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava și a Secției de Poliție Dărmănești, în urma căutărilor reușindu-se localizarea șoferului și a pasagerului, la o distanță de cca. 1,5 km de locul producerii accidentului.

S-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr de 17 ani din comuna Pătrăuți și nu posedă permis de conducere. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În acest caz cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând ca sub coordonarea procurorului de caz să fie dispuse și măsuri procesuale față de tânărul aflat la volan.


Intră acum și în grupul de