Ion Lungu aduce clarificări privind terenul de fotbal de dimensiuni UEFA cu 500 de locuri ce va fi construit de CNI: Este un teren de antrenament care va fi lângă noul stadion


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a adus, miercuri, clarificări privind terenul de fotbal de dimensiuni UEFA și 500 de locuri în tribune care a fi amenajat de Compania Națională de Investiții în zona viitorului complex sportiv din Suceava arătând că acesta va fi doar un teren de antrenament, iar alături se va ridica noul stadion.

„Am văzut foarte multe comentarii răutăcioase. Acest teren de fotbal bază sportivă de tip 1 este un teren e antrenament. El vine lângă stadionul nou pe care vrem să-l facem tot prin CNI”, a spus Lungu.

El a explicat că proiectul complexului sportiv pe care îl are în vedere cuprinde Sala Polivalentă, stadion nou, stadionul de antrenament și aqua park.

„Am văzut multe comentarii răutăcioase că ce stadion e ăsta cu 500 de locuri: este un stadion de antrenament. În continuare rămâne în vigoare, suntem pe lista sinteză la CNI și voi avea discuții acolo, merg săptămâna viitoare la București din nou, să obținem aprobare pentru stadion nou.  Repet pentru ultima dată ca să nu ne facem că confundăm: acest teren bază sportivă de tip 1 este un teren de antrenament care vine amplasat lângă noul stadion”, a concluzionat Lungu.


Intră acum și în grupul de