Prefectul de Suceava după discuții cu specialiștii privind valul V al pandemiei: Fiecare dintre noi poate să ia măsuri care să aplaneze acest val și să reducă pericolul pentru sine și pentru cei din jur//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a transmis, joi, după ședința Comitetului Județean de Situații de Urgență Suceava care a analizat pregătirea spitalelor din județ în vederea gestionării valului cinci al pandemiei de Covid-19 că va depinde de modul prudent și echilibrat în care fiecare va reacționa pentru ca să se treacă cu bine peste această nouă încercare.

”Trebuie să privim cu prudență și maximă responsabilitate evoluția epidemiologică la nivelul județelui. Fiecare dintre noi poate să ia măsuri care să aplaneze acest val și să reducă pericolul pentru sine și pentru cei din jur.  Soluțiile să ținem lucrurile sub control sunt binecunoscute: respectarea măsurilor de prevenție sanitară care și-au dovedit eficacitatea, portul corect al măștii de protecție, evitarea aglomerațiilor, testarea în caz de suspiciune, vaccinarea voluntară, și adresarea la medic în caz de necesitate”, a spus Moldovan.

El a transmis că depinde de fiecare dintre noi, de modul prudent și echilibrat în care reacționăm, să trecem peste această nouă încercare.

„Vreau să mulțumesc cadrelor medicale pentru efortul depus în această perioadă. Știu că majoritatea lor sunt epuizați. Întreaga noastră speranță este în mâinile acestor oameni minunați. Apelul meu către suceveni este unul simplu, de solidaritate, de echilibru și empatie, de respectare a măsurilor sanitare, care vor face, în final, diferența”, a concluzionat Alexandru Moldovan.


Intră acum și în grupul de