Poliția Suceava: Tânărul care conducea motocicleta la Mălini era băut și nu are permis. Ambii tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat, duminică, deschiderea unui dosar penal în cazul accidentului cu doi răniți de la Mălini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, duminică în jurul orei 14:40, pe raza comunei Mălini a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicletă pe care se aflau două persoane.

În urma coliziunii a rezultat rănirea conducătorului motocicletei de 21 de ani și a pasagerei acestuia de 15 ani, ambii localnici, victimele fiind conștiente și cooperante.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs când motociclistul a depășit autoturismul, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, motocicleta lovind din spate, partea față stânga a mașinii.

Verificările arată că tânărul care conducea motocicleta nu posedă permis de conducere și are 0.04 mg/l în aerul expirat la testarea cu aparatul etilotest.

Conducătorul auto are permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

Din primele cercetări rezultă că cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție.

În acest caz sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de