Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi încurajează sucevenii să-și plătească online taxele și impozitele locale: Este mult mai simplu, se evită cozile și aglomerația.


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat că taxele și impozitele locale se pot plăti începând de astăzi și i-a încurajat pe suceveni să folosească platforma ghișeul.ro prin care acestea se pot achita online.

Potrivit lui Harșovschi, la fel ca în anii precedenți, acestea nu se majorează.

Plata se poate face la casieriile primăriei (numerar sau card), în cursul zilei de luni 10 ianuarie, în intervalul orar 08:00 – 14:00, iar de marți, între orele 08:00 – 18:00, dar și în conturile de trezorerie ale instituției.

„Având în vedere contextul actual, recomand plata online, pe www.ghiseul.ro, unde informațiile se procesează după 48 de ore, pentru cei care își fac cont”, a spus viceprimarul care a menționat că el a plătit on line și că îi încurajează pe suceveni să procedeze la fel pentru că este mult mai simplu, se evită cozile și aglomerația.

Pentru a putea beneficia de bonificația de 10% (aplicată pentru impozitul pe teren, clădiri și mașini), termenul limită în care sucevenii pot face plata integrală a taxelor și impozitelor este data de 31 martie, a precizat Harșovschi.


Intră acum și în grupul de