Primarul Ion Lungu a reușit și în acest an să-și achite primul taxele și impozitele locale: Am beneficiat de bonificație de 10% la impozitul pe apartament și pe cele două mașini.


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a reușit și în acest an să obțină chitanța cu numărul 1 la plata taxelor și impozitelor locale.

Potrivit chitanței pe care a făcut-o publică, Ion Lungu a reușit această performanță pentru că a făcut plata cu un sfert de oră înaintea deschiderii programului oficial, respectiv la ora 7:44:49, în timp ce programul este între orele 8-14.

Într-un mesaj public, Ion Lungu spune însă că a achitat „la prima oră”, cu chitanța nr. 1 taxele și impozitele locale aferente anului 2022.

„Am efectuat plata cu cardul la unul din POS instalate la primărie. Am beneficiat de bonificație de 10% la impozitul pe apartament și pe cele 2 mașini”, a precizat Lungu.

El a menționat că plata se poate face numerar la ghișeele primariei, prin virament bancar, cu cardul sau electronic prin aplicația „ghișeul.ro”.

Programul de plată zilnic este între orele 8.00-18.00.

„Rugăm cetățenii care vin să plătească la primărie pe culoarul creat până la ghișee să respecte regulile referitoare la pandemie, respectiv purtatul măștii și păstrarea distanței fizice”, a transmis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de