Doi tineri frați din Plopeni au murit în baie intoxicați cu monoxid de carbon. Ei au fost găsiți în stare de inconștiență de părinți


Intră acum și în grupul de

Doi tineri frați din Plopeni au fost găsiți, luni seara, în stare de inconștiență în baia locuinței lor, iar potrivit primelor informații s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la boilerul cu gaz metan.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a precizat că în jurul orei 21:15 poliția a fost sesizată că doi tineri ar fi în stare de inconștiență într-o locuință pe raza satului Plopeni, cartier Mereni din orașul Salcea.

Din verificările preliminare rezultă că cei doi sunt frați în vârstă de 19 și 20 de ani care locuiau  împreună cu familia, pe raza satului Plopeni.

În cursul serii unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan. La un moment dat fratele său a intrat și el în baie, iar după un timp, văzând că cei doi nu mai ies din încăpere părinții au intervenit și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență.

Manevrele de resuscitare au fost făcute de echipajul medical fără succes, cei doi fiind declarați decedați.

Cel mai probabil cauza decesului este intoxicație cu monoxid de carbon.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) urmând a se efectua și necropsiile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor, dar și a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragicului eveniment, a menționat Epureanu.


Intră acum și în grupul de