Primăria Rădăuți solicită părerea rădăuțenilor privind serviciile oferite de municipalitate. Bogdan Loghin: Este important și relevant punctul de vedere al cetățenilor


Intră acum și în grupul de

Primăria Municipiului Rădăuți va derula în perioada 11 ianuarie – 11 aprilie 2022, campania „Părerea ta contează!”.

Destinată cetățenilor municipiului Rădăuți, la inițiativa Compartimentului Corp Control Primar, campania își dorește să identifice percepția cetățeanului asupra calității serviciilor instituției.

Pentru a afla opinia rădăuțenilor a fost întocmit un formular cu un număr de 6 întrebări, la care cetățenii pot răspunde, sub protecția anonimatului. După completarea formularului, acesta trebuie introdus în una dintre cele 4 urne care au fost depuse pe holurile următoarelor compartimente :

– Evidența Populației – S.P.C.L.E.P.

– Serviciul Impozite și Taxe – Sediul Primăriei.

– Serviciul Urbanism – Sediul Primăriei.

– Registratură – Sediul Primăriei, la intrare.

Formularele se găsesc lângă fiecare urnă!

De asemenea, formularul se poate descărca și on-line, accesând următorul link : https://primariaradauti.ro/wp-content/uploads/2022/01/chestionar-satisfacție.pdf, acesta putând fi despus în una dintre cele 4 urne, pe toată perioada desfășurării campaniei.

Formularele vor fi analizate personal de către primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin.

„Este foarte important și relevant punctul de vedere al cetățeanului privind calitatea serviciilor din Instituția Primăriei, pentru a putea îmbunătăți calitatea actului administrativ și a serviciilor destinate cetățenilor municipiului Rădăuți”, a declarat Bogdan Loghin.


Intră acum și în grupul de