ISJ Suceava a anunțat cei 91 de directori de unități școlare numiți în funcțiile vacante la unități școlare din județ. Dan Popescu rămâne director la CN „Ștefan cel Mare”, iar Virginel Iordache revine la conducerea CNI „Spiru Haret”


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a publicat, marți, lista cu numirile prin detașare în interesul învățământului pentru cele 91 de funcții vacante de director și director adjunct din unități de învățământ preuniversitar de stat din județul Suceava, care au rămas neocupate în urma organizării concursului desfășurat în perioada octombrie- decembrie 2021.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul școlar Cezar Anuței, a declarat, marți, pentru NewsBucovina, că cele 91 de funcții au rămas neocupate în urma desfășurării concursului pentru ocuparea celor 272 de posturi vacante din județul Suceava.

El a spus că numirile prin detașare în interesul învățământului, pentru aceste funcții rămase vacante, sunt valabile începând din data de 17 ianuarie 2022 până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea acestor posturi, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2021-2022.

De precizat este că din totalul celor 91 de posturi de director și director adjunct rămase neocupate, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  Suceava, unde a rămas neocupat postul de director adjunct, a fost numită prin detașare în interesul învățământului Gabriela Lupașcu, la Colegiul Național„ Mihai Eminescu” Suceava, unde au rămas neocupate postul de director și director adjunct, au fost numite Anca Maria Tronciu, respectiv Andreia Cezara Iacob, la Colegiul Național„ Ștefan cel Mare” Suceava, unde a rămas neocupat postul de director, a fost numit Dan Popescu, la Colegiul Tehnic „Al.I.Cuza”, unde era vacant postul de director adjunct, a fost numită Maria Loredana Buculei, la Colegiul Tehnic „Samoil Isopescu” Suceava pe postul de director adjunct a fost numită Angela Șovea, la GPP „ 1-2-3” Suceava a fost numită în postul de director Niculina Niță, la Liceul cu Program Sportiv Suceava a fost numit director Aurel Constantin, la Palatul Copiilor Suceava a fost numită director Biatrice-Liliana Choleva, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, unde erau vacante posturile de director și director adjunct, au fost numite Elena Luminița Martiniuc, respectiv Bogdana Maxim, la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava a fost numită în funcția de director adjunct Ancuța Nadia Gulei, la Școala Gimnazială nr. 4 Suceava a fost numită director Petronela Bobric, la Școala Gimnazială nr. 6 Suceava a fost numită Ana Mihaela Pantea în funcția de director, la Școala Postliceală Sanitară Suceava a fost numită în funcția de director Nicoleta Dascălu, iar la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, unde erau vacante funcțiile de director și director adjunct, au fost numiți Virginel Iordache, respectiv Oana Lucica Savin.

 În municipiul Rădăuți au rămas neocupate funcțiile de director la Clubul Copiilor, Clubul Sportiv Școlar și GPP „Micul Prinț”, fiind numiți prin detașare în interesul învățământului Dumitru Pomohaci, Viorel Stoica, respectiv Mihaela Clipa.

În municipiul Fălticeni, la Grădinița Specială a fost numită în funcția de director Elena Varganici, la Școala Gimnazială„ Ion Irimescu” a fost numit Georgică Parfenie în funcția de director și Cătălina Purdila în funcția de director adjunct, iar la Școala Gimnazială” Mihail Sadoveanu” a fost numită Elena Baciu în funcția de director adjunct.

La Clubul Copiilor din Câmpulung Moldovenesc a fost numit în funcția de director Ioan Catargiu, la Colegiul Silvic Bucovina din același municipiu a fost numită Ramona Carmen Popescu în funcția de director adjunct, la Liceul Tehnologic nr. 1 au fost numite Angela Elena Hulubeac în funcția de director și Florica Flutur în postul de director adjunct, la Școala Gimnazială „ George Voevidca” au fost numite Lăcrămioara Băcanu în funcția de director și Petronela Năstase în funcția de director adjunct, iar la Școala Gimnazială „ Teodor Stefanelli” Câmpulung Moldovenesc a fost numită în funcția de director Luminița Eugenia Avram.

La Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului a fost numită în funcția de director Olga Simona Tofan, la Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului a fost numit Florin Nistor în postul de director, iar la GPN „ Lumea Copilăriei” Gura Humorului a fost numită în funcția de director Rita-Brighite Hanek.

La GPN „ Căsuța Poveștilor” Vatra Dornei a fost numită în funcția de director Antița Țigănetea, iar la GPP „ Albă ca Zăpada” Vatra Dornei a fost numită în postul de director Emilia- Sanda Cîrceie.

Reamintim că emiterea deciziilor de numire în funcțiile de director, respectiv director adjunct pentru cei aproximativ 180 de candidați care au promovat concursul s-a realizat în perioada 20-22 decembrie 2021, cu aplicare din data de 10 ianuarie 2022, mandatul acestora fiind pe o durată de patru ani.

(LB)


Intră acum și în grupul de