Din cauza creșterii alarmante a infectărilor SARS-CoV-2 în municipiu, Primăria Rădăuți sistează audiențele și programul cu publicul, iar angajații Primăriei vor lucra în două schimburi


Intră acum și în grupul de

Din cauza creșterii alarmante a incidenței cazurilor de COVID19 în municipiul Rădăuți, primarul Bogdan Loghin a dispus unele măsuri în vederea limitării apariției unor eventuale cazuri de îmbolnăvire printre angajații Primăriei Rădăuți.

Astfel, angajații Primăriei Rădăuți care au intrat în contact direct cu persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au obligativitatea de a intra imediat în autoizolare și de a anunța medicul de familie.

Totodată, se sistează audiențele și activitatea cu publicul în perioada 17.01.2022 – 30.01.2022, orice solicitare urmând a se face prin intermediul adresei de e-mail : [email protected]

 Pentru obținerea de informații se pot folosi numerele de telefon și adresele electronice ale instituției, publicate pe site-ul : www.primariaradauti.ro

 În cazuri excepționale, persoanele interesate se pot adresa celor două ghișee din cadrul Primăriei : Registratură și Serviciul Taxe și Impozite, accesul pentru ultimul ghișeu făcându-se prin curtea interioară a Instituției.

 În perioada 17-30 ianuarie programul angajaților Instituției se va desfășura în două schimburi, astfel :

– schimbul I –  06:00 – 14:00

– schimbul II – 14:00 – 22:00.

Primăria Rădăuți menționează că programul de funcționare al Serviciului Taxe și Impozite nu suferă modificări, acesta fiind deschis de luni până vineri, în intervalul orar : 08:00 – 16:00.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să tratați cu maximă responsabilitate perioada pe care o traversăm. Doar împreună trecem cu bine peste momentele grele”, a transmis Primăria Rădăuți.


Intră acum și în grupul de