Un profesor de biologie din Costâna a fost arestat preventiv pentru că ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve de 14 ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani a fost arestat preventiv pentru că ar fi făcut avansuri unei eleve de 14 ani.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în data de 12 ianuarie 2022, o elevă de 14 ani a a fost victima unor avansuri cu tenta sexuală și a unui  comportament indecent și provocator din partea unui bărbat de 59 de ani.

După continuarea cercetărilor în caz, polițiștii au dispus reținerea barbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței competente care a dispus arestarea pentru 30 de zile;

Potrivit unor surse judiciare, este vorba de un profesor de biologie de la o școală generală din Costâna, care a făcut avansuri elevei în timpul orei și i-a facut propuneri indecente după terminarea orelor.

Eleva a avut inspirația să-l înregistreze pe profesor pe telefonul mobil și a prezentat aceste înregistrări părinților care au făcut plângere.

Potrivit deciziei Judecătoriei Suceava, Vicențiu Dragomir Chiseliță a fost arestat preventiv vineri după amiaza pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală și a respins ca nefondată cererea inculpatului de a beneficia de arest la domiciliu.


Intră acum și în grupul de