O educatoare de la o grădiniță din Bosanci a fost arestată preventiv pentru că ar fi violat și agresat sexual trei fetițe cu vârste de patru și șase ani


Intră acum și în grupul de
Foto simbol

O educatoare în vârstă de 51 de ani de la o grădiniță din Bosanci a fost arestată preventiv pentru agresiuni sexuale asupra a trei fetițe cu vârste de 4 și 6 ani pe care le avea în grijă.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii suceveni au continuat cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator și efectuate două percheziții domiciliare.

Cazul a fost înregistrat în 6 decembrie când o femeie de 51 din Suceava, educatoare la o grădiniță din Bosanci, a sesizat că său autoturismul său parcat în fața blocului a fost incendiat.

Polițiștii au identificat în cursul zilei de 17 decembrie autorul incendierii care a și fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a două fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din  partea femeii asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii  pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestata pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a incendiat mașina femeii din răzbunare pentru că, în mai multe rânduri, aceasta le-ar fi băgat degetele în organele sexuale ale fetițelor sale de 4 și 6 ani. Verificările au evidențiat că în acest caz a fost agresată sexual și o altă fetiță, în vârstă de 6 ani, din Bacău, care este la Bosanci la bunici săi.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au obținut mai multe probe în acest caz, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea femeii.


Intră acum și în grupul de