Ultima seară cu iluminat festiv în municipiul Suceava din acest sezon. Ion Lungu: Am adus o oază de bucurie în sufletul sucevenilor în această perioadă încercată de pandemie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, duminică, ultima seară de iluminat festiv în municipiul Suceava în acest sezon și a precizat că în iarna următoare va fi realizat un alt proiect de iluminat ornamental în zona centrală.

„Astazi este ultima zi în care mai funcționează iluminatul ornamental în această iarnă în orașul nostru”, a transmis primarul.

El a mulțumit celor care au  apreciat public modul cum a aratat orașul în această perioadă, respectiv 27 noiembrie 2021 -15 ianuarie2022.

„Cel mai important lucru este faptul că am adus o oază  de bucurie în sufletul sucevenilor în această perioadă încercată datorată pandemiei”, a spus primarul.

El a anunțat că dorește ca iarna viitoare municipalitatea să amenajeze, după un proiect profesionist zona centrală a orașului.

Astfel, va fi cumpărat un alt ornament pentru bradul de Crăciun, iar cel existent va fi mutat într-un cartier al orașului.


Intră acum și în grupul de