Vântul puternic a doborât pe șosea doi arbori la Vicovu de Jos și la Sucevița afectând circulația


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, marți, că echipele de intervenție ale Secțiilor de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung Moldovenesc au acționat pe parcursul nopții și că au fost îndepărtați doi arbori care au căzut pe șosea.

Astfel, conform sursei citate, pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava (SDN Suceava) s-a acționat pe parcursul nopții prin patrulare cu 29 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii.

Pe raza localității Vicovu de Jos un copac căzut pe carosabil a fost îndepartat de echipele de intervenție proprii.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, neînregistrându-se blocaje.

 În cursul serii și a nopții trecute s-au înregistrat precipitații sub forma de ninsoare și vânt puternic pe toate sectoarele de DN și s-a acționat cu 24 utilaje echipate cu lamă și răspânditor și s-au consumat 262 tone sare și 35 tone  nisip.

În jurul orei 21.00 un arbore căzut pe carosabil, pe DN 17A km 49, pe raza comunei Sucevița, a fost îndepărtat de lucrătorii SDN Câmpulung Moldovenesc.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de