Un tânăr din Vicovu de Sus a fost reținut pentru amenințări aduse activistului de mediu Daniel Bodnar


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut, joi seara, un tânăr care a adus amenințări activistului de mediu sucevean Daniel Bodnar.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a preciat că joi după amiaza în jurul orei 17:30, un cunoscut activist de mediu din județul Suceava a distribuit în spațiul public imagini video care surprindeau un bărbat proferând injurii, expresii triviale și amenințări la adresa activistului.

În acest caz polițiștii s-au autosesizat și că la IPJ Suceava a dispus măsuri operative urgente de documentare a activității infracționale, dar și de asigurare a cadrului procedural.

Astfel, printr-un ofițer din cadrul IPJ Suceava și ulterior prin polițiștii Poliției orașului Vicovu de Sus a fost contactat activistul de mediu care se afla în municipiul Cluj-Napoca și care a fost îndrumat și consiliat să depună o sesizare online pe adresa oficială de email a IPJ Suceava care a fost direcționata imediat către Poliția Orașului Vicovu de Sus, fiind demarate de îndată cercetări și întreprinse demersuri procedurale.

În urma audierilor și materialului probator administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la mai puțin de 5 ore de la postarea în spațiul on line a imaginilor incriminatorii, autorul, un bărbat de 28 de ani din orașul Vicovu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore pentru amenințare.

Bărbatul de 28 de ani a fost transferat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

„Polițiștii suceveni reamintesc că vor acționa în mod ferm pentru respectarea legii și solicitată cooperarea și sprijinul pentru asigurarea cadrului procedural, astfel încât, împreună, să sprijinim procesul de justiție și să dispunem măsurile procesuale adecvate”, a transmis comisar șef Ionuț Epureanu.

La ora 23:50 persoana reținută pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare la adresa lui Bodnar a fost introdusă în arestul IPJ Suceava.

El a spus la intrarea în sediul IPJ Suceava că regretă că l-a amenințat pe activistul de mediu.

Comisar șef Ionuț Epureanu a adresat mulțumiri lui Daniel Bodnar pentru modul de colaborare în această speță.

🆘 Într-un județ căpușat de politicieni corupți și parte din autorități ale statului care sunt parte la jaf, nu ne putem aștepta să fim în siguranță! ⚠️ Suntem pe cont propriu! Dacă in celelalte cazuri în care au fost amenințări cu moartea sau agresiuni la adresa mea, iar poliția nu a făcut absolut nimic, vedem rezultatul!⛔️ La cine să apelez❗️❓ La care poliție❓ Poliția Română Ministerul Afacerilor Interne, Romania Felicitări Garda Forestieră Suceava!🤝

Publicată de Bodnar Daniel pe Joi, 20 ianuarie 2022

Intră acum și în grupul de