Șantaj și cămătărie| Doi bărbați din Șcheia și Ipotești au fost reținuți de polițiștii suceveni după percheziții


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați ambii în vârstă de 47 de ani din comunele Șcheia și Ipotești au fost reținuți, vineri, pentru șantaj și cămătărie după percheziții.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că în cursul zilei de vineri, 21 ianuarie 2022,  sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava au pus în executare două autorității de percheziție domiciliară pentru probarea activității infracționale a doi bărbați, ambii de 47 de ani din comunele Șcheia și Ipotești.

Potrivit sursei citate, în sarcina celor doi s-au reținut fapte în formă continuată de șantaj și camătă și acte de relaționare infracțională în sfera cămătăriei.

În urma perchezițiilor desfășurate și a materialului probator administrat s-a dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

În acest caz sunt continuate cercetările pentru stabilirea și probarea intregii activități infracționale, urmand a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de