Poliția Suceava anunță că l-a prins pe suspectul jafului de la cafeneaua din Iaslovăț. Este un tânăr de 21 de ani din Cajvana

Poliția Județeană Suceava a anunțat, marți seara, că suspectul de jaful de la cafeneaua din Iaslovăț a fost prins.

Potrivit sursei citate, luni seara, în jurul orei 20:30 o angajată a unei cafenele din localitatea Iaslovăț a sesizat faptul că un necunoscut a pătruns în incinta unității, a amenințat-o cu un obiect ce avea forma unui pistol și a furat încasările din casa de marcat, respectiv aproximativ 2000 lei.

Mai multe echipe de polițiști au început imediat atât activități investigative cât și de căutare, exploatând toate elementele probatorii și pistele conturate în anchetă, precizează Poliția Județeană Suceava.

În urma cercetărilo, la mai puțin de 12 ore de la comiterea faptei a fost identificat principalul suspect, un tânăr de 21 de ani din orașul Cajvana.

În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale IPJ Suceava au administrat material probator și au solicitat și obținut de la instanța competentă o autorizație de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei.

La momentul intrării în locația respectivă, tânărul a încercat să se sustragă și sa fugă cu un autoturism, însă a fost blocat de echipajele de sprijin, imobilizat și preluat în custodie pentru efectuarea activităților procedurale.

La percheziție au fost ridicate articole de îmbrăcăminte purtate de suspect, alte bunuri cu valoare probatorie în cauză dar și o parte din suma de bani sustrasă.

De asemenea, ulterior a fost recuperată și arma neletală utilizată la comiterea tâlhăriei.

Tânărul a fost condus la audieri, urmând a fi ulterior prezentat  procurorului de caz și a se dispune măsuri procesuale.