Un elev de la Colegiul Tehnic Rădăuți și-a atacat cu un cuțit doi colegi de liceu. Tânărul a fost prins și este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată, miercuri, prin 112 în legătură cu un conflict între patru tineri în incinta unei unități de alimentație publică din municipiul Rădăuți.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a declarat că în urma cercetărilor s-a stabilit că patru elevi de la Colegiul Tehnic Rădăuți, colegi de liceu în clasa a XI-a au mers la unitatea  respectivă, iar acolo s-a iscat un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, din comuna Burla, i-a lovit pe doi dintre colegii săi de 17 și 18 ani cu un cuțit,  provocandu-le răni care nu le pun viața în pericol.

După agresiune elevul a fugit, dar echipajele deplasate cu operativitate l-au identificat în zonă la circa 15 minute de la sesizare și l-au preluat în custodie pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal, iar după stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului se vor dispune și măsuri procesuale față de autor, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de