Au refuzat sa fie transportati la spital dupa ce s-au rasturnat cu masina intr-un sant


Intră acum și în grupul de

Un şofer botoşănean a scăpat teafăr după ce vineri dimineaţă, în jurul orelor 02:00, s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ la Stroieşti.

Conform concluziilor trase de poliţiştii care s-au prezentat la faţa locului, conducătorul auto, în vârstă de 37 de ani domiciliat în localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, se afla la volanul autoturismului proprietate personală, dar încercând să ajungă cât mai repede acasă, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie.

Din cauza vitezei excesive pe un carosabil umed, într-o curbă la stânga în sensul de mers, bărbatul a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în şanţul adiacent şoselei.

Din fericire, conducătorul auto nu a păţit nimic grav şi nici pasagera de pe bancheta din spate a maşinii, o tânără de 20 de ani din aceeaşi localitate.

Ghinionul a făcut însă ca după ce a reuşit să iasă din autoturismul răsturnat, tânăra să se împiedice şi să cadă din nou în şanţ, moment în care s-a accidentat.

Ajunşi la faţa locului, ambulanţierii au fost refuzaţi, nici una dintre victime nedorind transportul către cea mai apropiată unitate medicală.


Intră acum și în grupul de