Acasă Actualitate Se aproviziona cu parfumuri dupa ce le fura din supermarket

Se aproviziona cu parfumuri dupa ce le fura din supermarket


Intră acum și în grupul de

Pentru că vroia să fie la modă şi să folosească parfumuri scumpe o tânără din judeţul Iaşi apela la furtul din supermarket-uri pentru a-şi încărca proviziile.

Totul a mers aşa cum vroia ea până când s-a hotărât să încerce metoda şi la magazinele din Suceava. Aici însă a fost prinsă duminică seara în timp ce dădea o nouă lovitură.



Sistemul era simplu. Tânăra alegea de obicei o oră mai târzie când angajaţii sunt obosiţi după o zi întreagă de muncă iar vigilenţa nu mai e aceeaşi. Hoaţa se plimba prin magazin iar apoi sustrăgea parfumurile ascunzându-le în poşeta tapetată cu folie de aluminiu pentru a nu fi detectată la ieşirea din magazine de instalaţiile specializate.

Tânăra nu s-a gândit şi la agenţii de pază ai supermarket-ului care au observat-o pe tânără în acţiune pe camere de supraveghere iar apoi au reţinut-o când vroia să părăsească magazinul predând-o ulterior unui echipaj de poliţie.

În poşetă au fost găsite nu mai puţin de 7 parfumuri, prejudicial depăşind suma de 1.560 de lei iar fata s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version