Un gălățean s-a rătăcit noaptea în zona Panaci după ce aplicația GPS l-a direcționat pe un drum forestier închis circulației


Intră acum și în grupul de

Un gălățean care se întorcea din Italia a fost direcționat greșit de aplicația GPS și a ajuns pe drumul Panaci-Bilbor care este neterminat, rătăcindu-se noaptea pe drumul forestier din zonă.

Bărbatul a sunat, joi, la ora 00.47, la 112 și a sesizat că s-a rătăcit pe raza satului Glodu, comuna Panaci.

Acesta a furnizat dispecerului, faptul că se află pe un drum forestier, fiind constituite în regim de urgență mai multe echipaje și au fost demarate activități de căutare.

Bărbatul de 49 de ani din județul Galați a fost găsit de polițiști pe un drum forestier necatalogat și închis circulației publice aflat la intersecția cu D.J. 174.

Acesta a declarat polițiștilor că a venit din Italia cu autoturismul său Suzuki Grand Vitara și se deplasa către localitatea de domiciliu situată în județul Galați.

El a introdus în aplicația G.P.S.,  numele localității unde dorea să ajungă iar aparatul G.P.S., l-a direcționat pe raza comunei Panaci, sat Glodu, unde a părăsit D.J. 174, a intrat din neatenție pe un  drum forestier, care la scurt timp a devenit impracticabil iar din acest motiv, a sunat la 112, solicitând ajutor.

Gălățeanul a fost preluat de către un echipaj urmând să fie direcționat către localitatea de destinație.


Intră acum și în grupul de