Accidentul cu trei răniți din Suceava provocat de un tânăr băut care nu a acordat prioritate în intersecție


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Dolhasca este cercetat penal după ce, sâmbătă dimineața, fiind băut, a condus un autoturism, iar la intersecția străzilor Mitropoliei cu Ana Ipătescu nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul, în urma coliziunii fiind rănite trei persoane.

Potrivit cercetărilor, Gabriel C. în vârstă de 22 ani din orașul Dolhasca a condus sâmbătă dimineața în jurul orei 4:30 un autoturism VW Passat pe strada Mitropoliei din Suceava, dinspre Ipotești, iar la pătrunderea în intersecția dirijată cu strada Ana Ipătescu, nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul VW Transporter care circula pe drumul prioritar spre centru și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a șoferului, a pasagerului dreapta față din același autoturism, o tânără de 21 ani și a șoferului autoutilitarei, un bărbat de 54 de ani din Șcheia, care au fost transportați la secţia U.P.U. a Spitalului Județean Suceava, toți răniți ușor.

Șoferii implicați în accidentul de circulație în cauză au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul din Șcheia și de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul din Dolahsca.

Celor doi li s-au recoltat mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la secţia U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce și-au dat consimțământul în acest sens.

În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de