Acasă Actualitate Doi atleți dorneni, Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac s-au calificat la...

Doi atleți dorneni, Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac s-au calificat la competiții balcanice și europene


Intră acum și în grupul de

Atleții dorneni Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac au participat, sâmbătă și duminică (29-30 ianuarie 2022), Sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu”, la prima etapă a Campionatelor Naționale rezervate seniorilor, tineretului (U23) și probe combinate (S, U23) din acest sezon indoor.

La startul competiției CSM Dorna Vatra-Dornei a avut mai mulți sportivi care au obținut performanțe.



Astfel, Claudia Ionela Costiuc s-a clasat pe locul 3 proba senioare 400 m cu timpul 58:16 și a obținut locul 1 în probaa de 800 metri cu 2:10:71.

Alexandru Prâsneac a obținut un tot locul 3 la categoria seniori în proba de 800 metri cu timpul de 1:55:55.

Un alt sportiv, Andrei Ihnatiuc, cu dublă legitimare la CSȘ Rădăuți / CSM Dorna Vatra-Dornei a obținut locul 2 la categoria seniori în proba de 3000 m cu timpul 8:35:54

Profesor-antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei Cristian Prâsneac a declarat că este foarte încântat de evoluția sportivilor săi Claudia Costiuc și Alexandru Prâsneac mai ales că aceștia, fiind Juniori 2 au reușit la acestă competiție mai multe realizări, recorduri personale în sală, barem pentru Campionatul Balcanic U 20 Belgrad -Serbia din 12 Februarie, iar Claudia și Alexandru au obținut baremul pentru Campionatul European U 18 Ierusalim -Israel din luna Iulie, iar Alexandru a obținut baremul pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European Banska-Bystrica-Slovacia.

„Aș vrea să-i felicit pe amândoi sportivii pentru aceste realizări ținând cont că ei sunt juniori 2 . Aș vrea să mulțumesc celor din conducerea clubului care ne-au sprijinit cu un cantomanent de 3 săptămâni în Băile Felix și să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Vatra-Dornei cât și sponsorului personal al celor doi atleți, Apa Bucovina”, a mai spus Prâsneac.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version