Brandul Bucovina, pe tricourile echipei naționale de fotbal. Maspex și FRF au decis ca Bucovina să fie sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal


Intră acum și în grupul de

Federația Română de Fotbal și Maspex Romania au decis să extindă parteneriatul. Ca urmare a noului angajament, Bucovina devine sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal.

Colaborarea dintre Maspex și FRF a început în 2016 iar din 2019 Bucovina a devenit apa oficială a tricolorilor. Prin acest nou parteneriat strategic, însă, Maspex se va implica și mai mult în susținerea tricolorilor. Noul contract se va întinde pe o durată de 4 ani, până la finalul anului 2025.

“Ne bucură extinderea acestui parteneriat demarat în urmă cu 6 ani, precum și angajamentul Maspex pe termen lung alături de FRF. Împreună am dat naștere celei mai mari competiții fotbalistice pentru copii, Cupa Tymbark Junior, unde peste 160.000 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, din întreaga țară, au evoluat la ultima ediție. Începând de azi, partenerul nostru prin brandul Bucovina  va fi alături și de echipa națională și de toți suporterii săi”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

”Colaborarea deosebită avută în ultimii ani cu FRF ne-a motivat să extindem parteneriatul existent. Atât ca durată, cât și ca implicare. Considerăm că o apă echilibrată așa cum este Bucovina trebuie să rămână alături de fotbal și de echipa națională în drumul ei spre performanță. Continuarea acestui parteneriat reprezintă punerea în practică a unora dintre principiile și obiectivele companiei noastre: susținerea practicării sportului ca mod de viață sănătos, a dorinței de succes și a celor care luptă pentru a-l obține”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.


Intră acum și în grupul de