A venit in vizita la cunostinte, dar a ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Bucureşti va fi nevoit să-şi petreacă zilele de concediu în spital după ce a devenit victima unui şofer beat.

Incidentul s-a petrecut duminică seară în jurul orei 20:15, când omul se afla la poarta gospodăriei din comuna Mănăstirea Humorului unde venise în vizită. Nu ştia că după doar câteva minute avea să fie accidentat grav, după ce un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a suit la volanul autoturismului proprietate personală încercând să efectueze manevra de mers înapoi pe aleea din curtea aceleaşi gospodării.

Din păcate, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, iar autovehiculul s-a izbit de stâlpul porţii de la intrare, moment în care aceasta s-a deschis lovindu-l pe bucureşteanul care se afla în apropiere.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au putut să-l testeze pe şofer cu aparatul etilotest, acesta fiind mult prea beat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

Evenimentul înregistrat nu poate fi încadrat ca accident de circulaţie întrucât nu a avut loc pe vreun drum public, însă urmează ca acest aspect să fie stabilit cu exactitate în urma audierii persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de