O minora s-a prabusit cu masina in paraul Suha


Intră acum și în grupul de

Inconştienţa unor adulţi depăşeşte câteodată orice aşteptare. La fel s-a întâmplat şi pe parcursul zilei de duminică în jurul orelor 18:30, când un şofer de 49 de ani din localitatea Ostra a încredinţat maşina proprietate unei minore de doar 15 ani spre a o conduce.

Nu a ţinut cont de faptul că se afla pe drumul judeţean 177A, în interiorul unei localităţi, sau că maşina era plină cu oameni şi a lăsat-o pe fată să-şi facă de cap.

A fost destul pentru ca lipsa de experienţă, conducerea imprudentă şi neadaptarea vitezei la condiţiile drumului să ducă la pierderea controlului autoturismului care a ieşit în decor şi s-a răsturnat în albia pârâului Suha.

În urma accidentului, două femei, în vârstă de 73, respectiv 62 de ani, pasagere în maşină, au suferit vătămări corporale grave, iar minora şi ceilalţi doi ocupanţi au scăpat cu răni uşoare.

Cercetările au fost preluate de către poliţişti, iar după finalizarea anchetei vor fi traşi la răspundere atât proprietarul maşinii implicate în accident, cât şi minora care s-a aflat la volanul acesteia.


Intră acum și în grupul de