Alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din municipiul Suceava va fi sistată luni, temporar, pentru lucrări specifice

Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii de pe străzile: Zefirului, Mitocului, Decebal, Dragomirna, Ileana Barda, Cezar Petrescu, Constantin Brătianu, Biruinței, Sta-dionului, 28 Noiembrie, Depoului, Micșunelelor, Lipoveni, Livezi, Eraclie Porumbescu, Câmpului, Barbu Delavrancea și Vasile Lupu, luni, 07 februarie, începând cu ora 10,00, anunță compania.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de te-lefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefo-nie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări, se arată în comunicat.