Minor de 8 ani in coma, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat intr-un parau


Intră acum și în grupul de

Un băiat în vârstă de 8 ani a fost adus marţi seară, în comă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în pârâul Demăcuşa. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 18.20, pe drumul comunal Demăcuşa pe raza comunei Moldoviţa, C. Ştefan, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în albia pârâului Demacuşa, situată la o diferenţă de nivel de 4 m.

Şoferul cât şi F. C., de 8 ani şi F. M., de 9 ani s-au ales cu răni uşoare în schimb S. F., de 8 ani este grav rănit fiind diagnosticat cu „comă, fracturi costale, contuzie medio-sternală, observaţie hemopericold”, necesitând peste 30 de zile de îngrijiri. Toţi sunt din Moldoviţa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă în vederea stabilirii veridicităţii declaraţiilor conducătorului auto, care a precizat că are permis de conducere eliberat de autorităţile italiene.


Intră acum și în grupul de