Acasă Actualitate Premii în valoare de 10.000 lei și o rampă de lansare în...

Premii în valoare de 10.000 lei și o rampă de lansare în carieră, pentru studenții suceveni care participă la cel mai mare concurs de programare organizat de ASSIST Software


Intră acum și în grupul de

ASSIST Software a dat startul înscrierilor la ASSIST Tech Challenge 2022. Aflat la cea de-a doua ediție, acesta este cel mai mare concurs de programare pe echipe organizat de compania suceveană pentru studenții de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

Pasionații de tehnologie sunt invitați să se înscrie în echipe de 3 până la 5 persoane pentru a dezvolta o aplicație full-stack pe o temă oferită de organizator, pe parcursul a trei săptămâni. La final, pe lângă cunoștințele dobândite, câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii în valoare totală de 10.000 lei și șansa de a-și asigura un loc în cadrul echipei ASSIST Software. Pe parcursul competiției, concurenții vor avea șansa de a simula modul de lucru al echipelor de proiect dintr-o companie de software development, experimentând procese complexe și interacționând direct cu specialiștii din domeniu.



Studenții interesați se pot înscrie pe pagina dedicată ASSIST Tech Challenge (https://assist-software.net/assist-tech-challenge) până pe 23 februarie 2022. Concurenții sunt invitați să își asume roluri precum Back-end developer, Front-end developer, QA tester sau designer. Studentul desemnat ca fiind coordonatorul echipei de către colegii cu care plănuiește să participe va avea responsabilitatea de a înscrie echipa în concurs. Organizatorii vin în sprijinul studenților care nu au încă o echipă, oferindu-le șansa de a se înscrie individual, lăsând în sarcina organizatorilor responsabilitatea de a le găsi coechipieri.

Invitație video: https://youtu.be/-ex0HTpzU5g

ASSIST Tech Challenge se întinde pe durata a aproximativ trei săptămâni, începând cu 25 februarie, atunci când va fi dezvăluită tema aplicației, și până pe 18 martie când echipele își vor prezenta prototipurile în fața unui juriu format din membri ASSIST. Mentori ASSIST Software vor fi alături de concurenți pe tot parcursul fazei de concurs, îi vor sfătui și le vor face recomandări pentru a livra un produs cu potențial pe piața de aplicații software.

Premiile oferite de ASSIST Software în finala concursului se ridică la valoarea de 10.000 de lei. Echipa de pe locul întâi va fi premiată cu 3.700 lei, cea de pe locul al doilea va primi 2.500 lei, iar echipa de pe locul al treilea va împărți 1.300 lei. Ediția de anul acesta aduce și un premiu special al juriului, în valoare de 1.000 de lei. Adițional, se vor oferi și trei premii individuale a câte 500 lei denumite Hero Awards pentru cel mai bun back-end developer, cel mai bun front-end developer și cel mai bun tester.

Toți participanții care vor reuși să ducă provocarea până la final vor primi garantat câte un premiu de participare din partea ASSIST Software, constând în mai multe produse personalizate ASSIST Software și ASSIST Tech Challenge.

Alături de Universitatea ”Ștefan cel Mare”, ASSIST Software continuă să investească cu încredere în capacitatea și dorința de dezvoltare a studenților suceveni, organizând diferite concursuri și evenimente la care aceștia pot participa gratuit, cu scopul de a pune bazele unei cariere de succes în IT.

ASSIST Tech Challenge este unul dintre evenimentele care se scriu în programul educațional ASSIST Academy. Lansat în luna noiembrie a anului trecut, programul întrunește toate acțiunile pe care ASSIST Software le desfășoară pentru dezvoltarea personală și profesională a inginerilor software, dar și a studenților la facultățile de profil sau a pasionaților de tehnologie care doresc o reconversie profesională.

Până în prezent, programele ASSIST Academy sunt cele mai populare în rândul studenților care încearcă în mod activ să-și înceapă cariera în domeniul IT și care își doresc să participe la stagii de practică perfecte pentru familiarizarea cu metodologia de lucru din cadrul companiilor IT de succes.

Înscrierile pentru ASSIST Tech Challenge se pot face pe pagina: https://assist-software.net/assist-tech-challenge, acolo unde poate fi consultat și regulamentul competiției.

Prin intermediul concursului, ASSIST Software urmărește să descopere și să premieze talentul și cunoștințele studenților pasionați de tehnologie din Suceava, oferindu-le totodată șansa unui start de succes în carieră.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version