FOTO//Un tânăr șofer a murit la Prisaca Dornei după o coliziune între un autoturism și un autocar care mergea pe ruta Iași-Lyon


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani a murit în noaptea de miercuri spre joi după un accident rutier produs pe DN 17 la Prisaca Dornei.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt Alin Găleată, a declarat la Prisaca Dornei s-a produs o coliziune între un autoturism și un autocar, iar șoferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani, a fost declarat decedat.

Cpt. Găleată a menționat că o singură persoană din autocar, un bărbat de 30 de ani, a fost transportată la spital, fiind conștientă și cooperanta, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier.

În zonă au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Alin Găleată a precizat că autocarul, care se deplasa pe ruta Iași – Lyon (Franța), avea 60 de persoane la bord, iar avariile suferite nu i-au permis să-și continue drumul.

Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziția pasagerilor un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării, a precizat Găleată.


Intră acum și în grupul de